Ijoi Reka: Graphic Department

Selasa, Oktober 02, 2007

BOB N BOY


Telatah 2 orang rakan karib dalam menempuhi kehidupan di dunia yang fana ni. Diorang ni punyalah baik hinggakan segalanya sama. Dari minuman kegemaran, warna kegemaran hinggalah awek kegemaran. Pendek kata segalanya sama cuma karekter je berbeza , yang si Boy nampak aje keding cam lemah je tapi begitu agresif dan hyper aktif, berbeza pulak dengan si Bob yang gempal dan nampak gagah perkasa tetapi dalamannya adalah selembut sutera, amat lah baik hatinya walau muka nampak ganas. Persamaan dan perbezaan inilah yang mewujudkan persefahaman serta merapatkan mereka berduaCatat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Perhatian

SEGALA YANG TERKANDUNG , TERKUMPUL DAN TERHIMPUN DI DALAM BLOG INI MERUPAKAN HASIL KERAHAN DAN PERAHAN AIR OTAK PELUKIS SENDIRI.ADALAH DIMAKLUMKAN JUGA SAYA SEBAGAI PENULIS,PELUKIS DAN PEREKA BLOG INI MENGAKU TIDAK PERNAH MENJALANKAN KEGIATAN SEPERTI PLAGIAT, TERGELIAT, MENIRU, MENIPU, MEMFOTOKOPI ATAU MENCURI HASIL KARYA SESIAPA JUA DIDUNIA DAN DI BIMA SAKTI INI.
Segala yang terkandung dan tercerita juga tiada kena mengena dengan sesiapa jua walau sebesar zarah. Kalau terkena jugak saya memohon maaf zahir dan batin serta Selamat Hari Raya.
SEKIAN
IJOI
KARTUNIS BAWAH TANAH