Posts

Showing posts from September, 2007

Sang Arjuna Tapa

Image
Mengisahkan Arjuna yang sedang dalam pertapaan untuk meningkatkan serta mendalami Ilmu Alam dan manusia yang di pelajarinya. Bermacam dugaan ,cubaan dan rintangan dihadapinya




KASI PECAH

Image
Istimewa buat semua sahabat handai ,teman, rakan karib, taulan ,kawan dan kerabat tercinta, tersayang , dan terbest in the world. Memandangkan kita semua ni sering tension dlm kehidupan ini dan sering hidup dlm ketensionan, saya dengan ini berhasrat ingin menghiburkan hati anda .

Saya ingin anda ceria dan gembira dlm hidup ini. Kalau anda dah lama tak gelak atau buat orang gelak atau anda sendiri tak nak gelak atau gelak tak nak dgn awak, jangan risau dan jangan khuatir, saya ada mempunyai serum yang dinamakan laughter is the best medicine atau bahasa melayunya ketawa penawar duka. Ingat tu hanya duka nestapa je yg boleh disembuhkan, jika penyakit berlarutan sila kunjungi klinik berdekatan anda.

So kalau anda rasa nak bergelak ketawa untuk menghiburkan hati yang luka atau menyembuhkan luka- dilukai sila lawati laman blog ini seadanya, kalau rajin lah kalau tak rajin suruh aje nenek jiran anda melawatinya .

Di sini terdapat himpunan lawak kelakar selamba giler yang bisa memutuskan tali pu…

LOYAR BURUK

Image
Himpunan lawak tak tentu pasal yang menyentuh hati dan mengupas isi perut . Terhimpun dan terhidang segala jenis loyar yang paling buruk pernah wujud. Tiada yang buruk seburuk buruknya melainkan yang buruk buruk belaka. Cuma yang busuk je telah di asingkan supaya tidak menjejaskan kualiti dan mencemarkan persekitaran. Ingat! tabiat takpa bumi binasa.So… sebelum bumi binasa, jangan binasakan bumi. Binakan lah bumi













HUHA

Image
lakaran watak2 dlm HUHA

Jiwang Giler

Image
Komik Strip mengisahkan Angah seorang pemuda yang penuh adat ketimuran cuba memujuk dan menyedarkan Mona seorang pemudi yang penuh kebaratan . Perbezaan karakter yang agak ketara menimbulkan pelbagai kerenah. Kesimpulannya ia mengisahkan pertembungan Pemuda Bandar yang memenuhi ciri2 lelaki melayu terakhir vs pemudi desa yang terkena kejutan budaya apabila tinggal di bandar.













HIKAYAT PENDEKAR VS SAMURAI

Image
Sinopsis

Hikayat Pendekar vs Samurai ini mengisahkan pertarungan sengit diantara Pendekar Helang Putih dan Samurai Naga Hitam yang cuba menguasai dunia kepahlawanan dimana masing -masing cuba mencari dan memiliki Kitab Hikmat Terunggul untuk menguasai hikmat yang paling hebat di maya pada. Bukan mudah untuk mencari Kitab tersebut memandangkan ianya tiada dalam pasaran samada pasar lambak mahupun pasar borong. Jadi memasing pun mengembaralah keseluruh pelusuk dunia .Dalam pengembaraan tersebut mereka sering bertempur untuk membuktikan hikmat siapa yang paling best. Segala pertarungan, pertempuran, pertembungan, pergaduhan, percakaran ,dan perbalahan serta perlawanan samada secara langsung ataupun siaran tertunda diharungi oleh mereka namun tiada kesudahan walaupun ditambah masa kecederaan dan sepakan penalti. Tiada yang menang atau kalah malahan seri pun tak pernah, Ini adalah kerana masing-masing tak mengaku kalah. Berilah apa pertandingan pun dari pertandingan memasak, mengubah bung…

Need Design? Contact Us NOW!

Need Design? Contact Us NOW!