Posts

Showing posts from September, 2014

Khidmat Pelanggan Terbaik

Image
Bang inilah dia kotak tu bang yang menjadi sebutan ramai.

Kotak apa ni?

Alahh.. kotak yang terletak dibawah cermin kopak... yang terletak dalam teratak...
yang terdapat dihujung kampung...
Dalam kotak ini pula mengandungi sebuah tempurung..dan didalam tempurung tersebut tinggal seekor katak belalang..

Ceh...


Best Customer Service Practices, Bester KundenservicePractices, საუკეთესოაბონენტთა მომსახურებისპრაქტიკა, 



#Savegaza

Image
#Savegaza

Top 6:Cara-cara nak naik pangkat.

Image
Top 6 telah berusaha menyelinap ke seluruh pejabat dan opis yang wujud dimaya pada ini untuk melihat cara yang paling popular yang sering digunakan oleh para staff untuk menaikkan pangkat masing masing tak kira lah jawatan apa sekalipun. Hasil dari kajian dan temumual yang dijalankan dengan ramai kakitangan termasuk jarikuku Top 6 telah membuat kesimpulan bahawasanya cara-cara yang sering digunakan ialah seperti berikut

Di tempat ke Enam
Sambung belajar makan masa jugak kurang -kurang 2 tahun untuk diploma atau 4 tahun untuk ijazah. Kenalah perah otak dan bertungkus lumus sikit. Ialah bukan senang nak naik pangkat ni. Kena korbankan masa, tenaga dan wang ringgit.

Di tempat ke Lima
Kerja kuat dan rajin-rajin tanpa buat kerja lebih masa, tanpa mc, tanpa EL, tanpa cuti tahunan.tanpa cuti rehat, dan kalau boleh time rehat pun jangan berhenti pendek kata kerja,kerja kerja kerja. kalau tak naik pangkat gerenti masuk wad.

Di tempat ke Empat
Yakinkan bos yang anda memang layak dinaikkan pangkat…

Top 6 :Cara-cara Nak Cepat Kaya

Image
Top 6 kembali lagi dengan carta yang semakin panas dan mencabar. Kali ini kita akan menyelidiki cara-cara hebat yang membolehkan orang jadi kaya .


Orang kita memang teruja kalau bab nak kaya ni terutama sekali dengan cara yang pantas dan segera. Tak percaya gelintarlah dalam internet pasti anda ketemui  pelbagai laman web yang menawarkan wang,kekayaan dengan segera dan orang kita ramai yang terlibat pasal mereka memang suka jalan pintas menuju kekayaan tanpa perlu berusaha keras. Jadi mari kita tengok 6 cara yang paling popular untuk jadi kaya kalau tak jadi kaya jadi kayap pun kira berjayalah jughak tu.

Ditempat ke 6
Masuk peraduan 
Terutamanya peraduan yang menawarkan hadiah juta-juta macam who wants to be a milionaire ke,sejuta wang jatuh dari langit ke, PaweRut ke dan yang seangkatan dengannya. Tapi janganlah sampai berabis. Ingat-ingatlah sikit yang itu hanyalah sekadar mencuba nasib. Bayangkan nak kaya punya pasal diborongnya satu gudang air pawerut. Sekali tak menang apalagi tak…

Need Design? Contact Us NOW!

Need Design? Contact Us NOW!