Ijoi Reka: Graphic Department

Khamis, Ogos 27, 2009

pelakon-pelakon yang terlibat
ke empat -empat aktor ini telah dicalonkan untuk anugerah pelakon terbaik untuk anugerah akedemi bagi kategori sapa yang paling pandai tak ikut cakap pengarah. diorang ni sume sebenarnya adalah peserta-peserta Pilih Kasih yang tak terpilih langsung kerana penguji bakat memang pilih kasih semasa menguji bakat mereka. Disebabkan gagal audition mereka berempat telah menyerbu studio aku dan mengertak akan mencabut bulu hidung aku jika tidak dapat berlakon sempena hari raya ini. Nak tak nak terpaksalah ambik mereka berlakon nasib baik takyah bayar gaji. Diorang volunteer pasal kemaruk sangat nak berlakon. Ape-ape pun Selamat Hari Raya pada semua manusia yang terbaca catatan ini dan selamat menonton rancangan khas sempena hari raya . KALAU nak lagi layan tontonlah beramai-ramai di balai raya di hari raya .
Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Perhatian

SEGALA YANG TERKANDUNG , TERKUMPUL DAN TERHIMPUN DI DALAM BLOG INI MERUPAKAN HASIL KERAHAN DAN PERAHAN AIR OTAK PELUKIS SENDIRI.ADALAH DIMAKLUMKAN JUGA SAYA SEBAGAI PENULIS,PELUKIS DAN PEREKA BLOG INI MENGAKU TIDAK PERNAH MENJALANKAN KEGIATAN SEPERTI PLAGIAT, TERGELIAT, MENIRU, MENIPU, MEMFOTOKOPI ATAU MENCURI HASIL KARYA SESIAPA JUA DIDUNIA DAN DI BIMA SAKTI INI.
Segala yang terkandung dan tercerita juga tiada kena mengena dengan sesiapa jua walau sebesar zarah. Kalau terkena jugak saya memohon maaf zahir dan batin serta Selamat Hari Raya.
SEKIAN
IJOI
KARTUNIS BAWAH TANAH