Ijoi Reka: Graphic Department

Khamis, Jun 17, 2010

Bila awek hisap rokok


Betul ke perempuan hisap rokok pasal nak maintain kurus @ slim, Sejauh mana kebenarannya? kalau tepat sekalipun bermakna kurus itu adalah kesan sampingan dari merokok, tetapi kenapa pada kotak rokok itu tidak pula ditampal gambar awek-awek yang cun yang ramping dan yang slim.Musykil jugak kita kan? Adakah mereka merokok untuk melaram? untuk menarik perhatian? Untuk menghalau nyamuk? atau menghalau lelaki dari menghampiri mereka? Jawapannya ada diluar sana....Hisaplah rokok selagi anda larat menghisap bila dah tak larat atau tak mampu lagi atau dah tak hidup lagi barulah berenti ye.. Selamat hisap rokok walaupun rokok itu tak selamat.
Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Perhatian

SEGALA YANG TERKANDUNG , TERKUMPUL DAN TERHIMPUN DI DALAM BLOG INI MERUPAKAN HASIL KERAHAN DAN PERAHAN AIR OTAK PELUKIS SENDIRI.ADALAH DIMAKLUMKAN JUGA SAYA SEBAGAI PENULIS,PELUKIS DAN PEREKA BLOG INI MENGAKU TIDAK PERNAH MENJALANKAN KEGIATAN SEPERTI PLAGIAT, TERGELIAT, MENIRU, MENIPU, MEMFOTOKOPI ATAU MENCURI HASIL KARYA SESIAPA JUA DIDUNIA DAN DI BIMA SAKTI INI.
Segala yang terkandung dan tercerita juga tiada kena mengena dengan sesiapa jua walau sebesar zarah. Kalau terkena jugak saya memohon maaf zahir dan batin serta Selamat Hari Raya.
SEKIAN
IJOI
KARTUNIS BAWAH TANAH