Tutup sebelum tutup


World cup kali ni macam hambar. semua star striker tak score lagi. Team2 star semua macam hampeh dan segan nak score. Mana rooney,messi,ronaldo yang kata score tu macam sos tomato bila keluar sekali mencurah curah akan keluar, Torres, villa, robinho, teves dan lain lain. Takpe baru 1 game. France pun diambang kejatuhan, England lak dah macam liverpool, hanya Gerrard yang berhempas pulas turun naik. Adakah tahun ini kebangkitan Kuasa Asia dalam bolasepak seperti yg ditonjolkan oleh KoreaSelatan, Jepun dan Korea Utara. Penuh disiplin sekali permainan mereka. Kesimpulannya kalau nak main bola jangan lupa tutup aurat.


Post a Comment

Need Design? Contact Us NOW!

Need Design? Contact Us NOW!

Popular posts from this blog

Clip Art: Kategori Sukan

Langkah-langkah dalam Proses Rekabentuk Grafik: