Ijoi Reka: Graphic Department

Rabu, November 09, 2011

Lakaran Mengisi Ruang-ruang kehidupan

Layan gak menconteng guna tablet sambil mendengar mp3. Tak hingat keadaan sekeliling . Lupa pada segala masalah kehidupan. Lupa pada segalanya. Bukan pelupa tapi saja-saja melupakan sejenak. Aku selalu berharap yang amat sangat supaya aku jangan pernah lupa padaNya.Kerana Dia sesaat pun tak pernah melupakan aku, andai sedetik Dia melupakan aku tiadalah aku….
Layan MP3 dan melukis guna tablet pen
Dan janganlah kamu menjadi seperti orang-orang yang telah melupakan (perintah-perintah) Allah, lalu Allah menjadikan mereka melupakan (amal-amal yang baik untuk menyelamatkan) diri mereka. Mereka itulah orang-orang yang fasiq (derhaka)
Al Hasyr ayat 19
Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Perhatian

SEGALA YANG TERKANDUNG , TERKUMPUL DAN TERHIMPUN DI DALAM BLOG INI MERUPAKAN HASIL KERAHAN DAN PERAHAN AIR OTAK PELUKIS SENDIRI.ADALAH DIMAKLUMKAN JUGA SAYA SEBAGAI PENULIS,PELUKIS DAN PEREKA BLOG INI MENGAKU TIDAK PERNAH MENJALANKAN KEGIATAN SEPERTI PLAGIAT, TERGELIAT, MENIRU, MENIPU, MEMFOTOKOPI ATAU MENCURI HASIL KARYA SESIAPA JUA DIDUNIA DAN DI BIMA SAKTI INI.
Segala yang terkandung dan tercerita juga tiada kena mengena dengan sesiapa jua walau sebesar zarah. Kalau terkena jugak saya memohon maaf zahir dan batin serta Selamat Hari Raya.
SEKIAN
IJOI
KARTUNIS BAWAH TANAH