Ijoi Reka: Graphic Department

Rabu, Februari 29, 2012

Tips menjaga kesucian perhubungan

Bersabarlah dahulu wahai kekasihku yang kusayangi lagi kucintai dengan sepenuh jiwa raga bakul. Nanti bila kita dah nikah baru boleh rapat ye. Buat masa ini beginilah cara untuk kita berkomunikasi bila kita keluar berdua barulah selamat. Lagipun kalau rapat-rapat merbahayakan kesihatan ialah mana taknya memula rapat pastu sentuh pastu pegang pastu peluk pastu cium pastu tegang pastu kejang pastu  xxxxx pastu you akan rasa loya dan mual-mual dan kadang-kadang boleh pitam pastu bila kita dah risau mula lah pikir nak gugurkan.. kan ke itu  memudaratkan kesihatan kan..  lagi pulak kalau tak sempat gugurkan dah terberanak..  dah mencari  idea pulak mana nak buang... kan ke itu lebih hina dari binatang, binatang pun tak buang anak tau tak..Teknik Komunikasi berkesan bagi pasangan  kekasih atau pakwe makwe atau balak awek atau couple yang bukan mahram. 
Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Perhatian

SEGALA YANG TERKANDUNG , TERKUMPUL DAN TERHIMPUN DI DALAM BLOG INI MERUPAKAN HASIL KERAHAN DAN PERAHAN AIR OTAK PELUKIS SENDIRI.ADALAH DIMAKLUMKAN JUGA SAYA SEBAGAI PENULIS,PELUKIS DAN PEREKA BLOG INI MENGAKU TIDAK PERNAH MENJALANKAN KEGIATAN SEPERTI PLAGIAT, TERGELIAT, MENIRU, MENIPU, MEMFOTOKOPI ATAU MENCURI HASIL KARYA SESIAPA JUA DIDUNIA DAN DI BIMA SAKTI INI.
Segala yang terkandung dan tercerita juga tiada kena mengena dengan sesiapa jua walau sebesar zarah. Kalau terkena jugak saya memohon maaf zahir dan batin serta Selamat Hari Raya.
SEKIAN
IJOI
KARTUNIS BAWAH TANAH