Ijoi Reka: Graphic Department

Rabu, Mei 15, 2013

Kucing comel peliharaan Anda VS Kucing kurap dijalanan
Bersyukur lah atas apa yang kita nikmati. Jangan menghina sesiapa walau setinggi mana kedudukan kita kerana kita semua sama berasal dari benih yang hina yang kalau jatuh ke tanah ayam tak patuk itik tak sudu.Keluarpun kita dari tempat yang kotor dari kemaluan bapa masuk ke kemaluan ibumu dan lahir pun keluar dari kemaluan ibu itupun kalau tak operate.(Ini adalah realiti bukannya perkara lucah minda harus terbuka ya,, terima kasih) Masih lagikah kita tak bersyukur?

"Tidakkah manusia itu melihat dan mengetahui, bahawa Kami telah menciptakan dia dari (setitis) air benih? Dalam pada itu (setelah Kami sempurnakan kejadiannya dan tenaga kekuatannya) maka dengan tidak semena-mena menjadilah dia seorang pembantah yang terang jelas bantahannya (mengenai kekuasaan Kami menghidupkan semula orang-orang yang mati)", 
Surah Yassin ayat 77
Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Perhatian

SEGALA YANG TERKANDUNG , TERKUMPUL DAN TERHIMPUN DI DALAM BLOG INI MERUPAKAN HASIL KERAHAN DAN PERAHAN AIR OTAK PELUKIS SENDIRI.ADALAH DIMAKLUMKAN JUGA SAYA SEBAGAI PENULIS,PELUKIS DAN PEREKA BLOG INI MENGAKU TIDAK PERNAH MENJALANKAN KEGIATAN SEPERTI PLAGIAT, TERGELIAT, MENIRU, MENIPU, MEMFOTOKOPI ATAU MENCURI HASIL KARYA SESIAPA JUA DIDUNIA DAN DI BIMA SAKTI INI.
Segala yang terkandung dan tercerita juga tiada kena mengena dengan sesiapa jua walau sebesar zarah. Kalau terkena jugak saya memohon maaf zahir dan batin serta Selamat Hari Raya.
SEKIAN
IJOI
KARTUNIS BAWAH TANAH