Ijoi Reka: Graphic Department

Selasa, Julai 10, 2012

Tempat Parkir OKU
Ilham oleh Abang Yusz Kumpulan Aura aka presiden perimu ketika sesama beliau turun dari kereta dan mendapati kereta diparking atas parking lot OKU. Lemah iman rupanya kita ni walau nampak je gagah perkasa. Tanda-tanda lemah iman terlalu banyak satunya  susah sangat nak sabar sedangkan ALLAH amat sayang dengan orang yang sabar.  Allah amat dekat dengan dengan orang yang sabar. Kadang-kadang kita tau perkara itu tapi sukar sangat nak laksanakan.
Sifat Mahmudah tu bukan mudah nak dilaksanakan kerana sifat mazmumah tu amat kuat dan sebati dengan diri justeru usaha atas iman perlu dilancarkan sekarang.

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Perhatian

SEGALA YANG TERKANDUNG , TERKUMPUL DAN TERHIMPUN DI DALAM BLOG INI MERUPAKAN HASIL KERAHAN DAN PERAHAN AIR OTAK PELUKIS SENDIRI.ADALAH DIMAKLUMKAN JUGA SAYA SEBAGAI PENULIS,PELUKIS DAN PEREKA BLOG INI MENGAKU TIDAK PERNAH MENJALANKAN KEGIATAN SEPERTI PLAGIAT, TERGELIAT, MENIRU, MENIPU, MEMFOTOKOPI ATAU MENCURI HASIL KARYA SESIAPA JUA DIDUNIA DAN DI BIMA SAKTI INI.
Segala yang terkandung dan tercerita juga tiada kena mengena dengan sesiapa jua walau sebesar zarah. Kalau terkena jugak saya memohon maaf zahir dan batin serta Selamat Hari Raya.
SEKIAN
IJOI
KARTUNIS BAWAH TANAH