Ijoi Reka: Graphic Department

Rabu, Oktober 17, 2012

Berakar Kelangit


Cakaran mengisi lapang yang terluang. Apa motifnya? Mengurangkan beban otak yang sedang diperah untuk  menjana ide menghasilkan visual. Yang peliknya kenapa cakaran aku menggambarkan kehutanan sedangkan visual adalah untuk mempromosikan pakej penerbangan tambang murah.

Apa kena mengena kambing dalam ini cerita? Mungkin kambing diberi tambang murah untuk menaiki pesawat atau setiap penumpang akan dihadiahkan seekor kambing? Hmmm.. biarlah ianya menjadi misteri..

Yang patut kita fikir dan renungkan ialah....

Demi masa..
Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Perhatian

SEGALA YANG TERKANDUNG , TERKUMPUL DAN TERHIMPUN DI DALAM BLOG INI MERUPAKAN HASIL KERAHAN DAN PERAHAN AIR OTAK PELUKIS SENDIRI.ADALAH DIMAKLUMKAN JUGA SAYA SEBAGAI PENULIS,PELUKIS DAN PEREKA BLOG INI MENGAKU TIDAK PERNAH MENJALANKAN KEGIATAN SEPERTI PLAGIAT, TERGELIAT, MENIRU, MENIPU, MEMFOTOKOPI ATAU MENCURI HASIL KARYA SESIAPA JUA DIDUNIA DAN DI BIMA SAKTI INI.
Segala yang terkandung dan tercerita juga tiada kena mengena dengan sesiapa jua walau sebesar zarah. Kalau terkena jugak saya memohon maaf zahir dan batin serta Selamat Hari Raya.
SEKIAN
IJOI
KARTUNIS BAWAH TANAH