Ijoi Reka: Graphic Department

Sabtu, Oktober 13, 2012

Jobless Cat

Adakah kucing ini yang takde kerja atau aku yang tak de kerja sampai buat kucing ni jadi macam ni.

Aku sebenarnya tengah nak mereka bentuk visual untuk makanan kucing tetiba visualnya tak menjadi pasal model kucingnya bertindak begini tanda protes. Kucing pun pandai protes kerana makanan kucing yang dipromosi hanyalah perasa ikan sedangkan beliau mahu perasa kambing berempah.

Jika kucing anda berkelakuan seperti ini jangan risau kerana beliau tidak dijangkiti Selesema Kucing atau Cat Flu tetapi mahukan makanan perasa lain je yelah asyik balun tulang ikan atau friskis je cubalah bagi burger ke pizza ke.Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Perhatian

SEGALA YANG TERKANDUNG , TERKUMPUL DAN TERHIMPUN DI DALAM BLOG INI MERUPAKAN HASIL KERAHAN DAN PERAHAN AIR OTAK PELUKIS SENDIRI.ADALAH DIMAKLUMKAN JUGA SAYA SEBAGAI PENULIS,PELUKIS DAN PEREKA BLOG INI MENGAKU TIDAK PERNAH MENJALANKAN KEGIATAN SEPERTI PLAGIAT, TERGELIAT, MENIRU, MENIPU, MEMFOTOKOPI ATAU MENCURI HASIL KARYA SESIAPA JUA DIDUNIA DAN DI BIMA SAKTI INI.
Segala yang terkandung dan tercerita juga tiada kena mengena dengan sesiapa jua walau sebesar zarah. Kalau terkena jugak saya memohon maaf zahir dan batin serta Selamat Hari Raya.
SEKIAN
IJOI
KARTUNIS BAWAH TANAH