Ijoi Reka: Graphic Department

Jumaat, Oktober 03, 2014

Selamat Hari Raya Aidil Adha

Selamat Hari Raya Aidil Adha dan Selamat Menjalani Ibadah Korban Semoga Allah memberkati dan Merahmati Kalian ,dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan agama, dunia dan akhirat. InsyaAllah

Bagi yang tiada kemampuan untuk melaksanakan ibadah korban perbanyakkanlah takbir memuji kebesaran Allah. Banyakkanlah berdoa dan beristghfar mohonlah agar kita diberi peluang untuk melaksanakan ibadah korban ditahun hadapan jika masih dipanjangkan usia.

Hari ini juga merupakan hari arafah . Kemuncak haji iaitu Wukuf di Arafah. Kalau berkemampuan berpuasalah hari ini dan banyakkanlah ibadah dan banyakkanlah berdoa .
Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Perhatian

SEGALA YANG TERKANDUNG , TERKUMPUL DAN TERHIMPUN DI DALAM BLOG INI MERUPAKAN HASIL KERAHAN DAN PERAHAN AIR OTAK PELUKIS SENDIRI.ADALAH DIMAKLUMKAN JUGA SAYA SEBAGAI PENULIS,PELUKIS DAN PEREKA BLOG INI MENGAKU TIDAK PERNAH MENJALANKAN KEGIATAN SEPERTI PLAGIAT, TERGELIAT, MENIRU, MENIPU, MEMFOTOKOPI ATAU MENCURI HASIL KARYA SESIAPA JUA DIDUNIA DAN DI BIMA SAKTI INI.
Segala yang terkandung dan tercerita juga tiada kena mengena dengan sesiapa jua walau sebesar zarah. Kalau terkena jugak saya memohon maaf zahir dan batin serta Selamat Hari Raya.
SEKIAN
IJOI
KARTUNIS BAWAH TANAH